Sotenäs Taxi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Sotenäs Taxi Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Sotenäs Taxi Aktiebolag finns. I Sotenäs så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sotenäs Taxi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sotenäs Taxi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sotenäs Taxi Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sotenäs Taxi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0523-79000.

Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sotenäs Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sotenäs Taxi Aktiebolag har idag 556376-7978 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sotenäs Taxi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva beställningstrafik, linjetrafik, taxicentral samt fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sotenäs Taxi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hägelmark, Stefan Manne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Leif Evert Ingemar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .