MEGO Margareta Johansson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med sjukvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MEGO Margareta Johansson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är MEGO Margareta Johansson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 1988-10-24 så skapades MEGO Margareta Johansson Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

MEGO Margareta Johansson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556336-5831 är organisationsnummret för företaget som finns i Sotenäs.

Just nu är MEGO Margareta Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med MEGO Margareta Johansson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MEGO Margareta Johansson Aktiebolag är Johansson, Gun Margareta som är född 1947 och har titeln VD, Johansson, Gun Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Olga Ellen Margareta som är född 1921 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .