Gravvårdstjänst i Hunnebo AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och Gravvårdstjänst i Hunnebo AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Gravvårdstjänst i Hunnebo AB är ett av dem. Statusen för Gravvårdstjänst i Hunnebo AB är att Bolaget är aktivt.

Gravvårdstjänst i Hunnebo AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-10-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gravvårdstjänst i Hunnebo AB ska trivas.

Gravvårdstjänst i Hunnebo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sotenäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är stensågning, tillverkning och försäljning av stenprodukter, gravvårdar, rengöringsprodukter, ekonomisk förvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gravvårdstjänst i Hunnebo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Gravvårdstjänst i Hunnebo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Gravvårdstjänst i Hunnebo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-51905.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gravvårdstjänst i Hunnebo AB är Svensson, Jan Kristian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Olof Staffan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kurt Ragnar Göran som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Gravvårdstjänst i Hunnebo AB har 556335-5402 som sitt organisationsnummer.