Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-06-16. Men sedan 1988-01-01 så har Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dinglev. 49, 456 47, Bovallstrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-51985.

Sotenäs arbetar för att företag som Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva produktion och handel med elektronikprodukter i form av analoga reläer, kontrollreläer, programverk samt fotocellanläggningar, och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag och det är följande personer, Mattsson, Berth Ove som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Lena Catharina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lörnell, Carl Erik Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pulskontroll i Bovallstrand Aktiebolag är 556324-3343.