Svenska Optoelektronik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Sotenäs finns det ett Aktiebolag som heter Svenska Optoelektronik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Svenska Optoelektronik Aktiebolag i Västra Götalands län. Sotenäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Svenska Optoelektronik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-05-02 så har Svenska Optoelektronik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Svenska Optoelektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Svenska Optoelektronik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Svenska Optoelektronik Aktiebolag så kan ni göra det på 0523-70177.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med elektronisk utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Olov Tommy som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Olof Anders som är född 1980 och har titeln Suppleant, Karlén, Patrik Johan Robert som är född 1966 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Svenska Optoelektronik Aktiebolag har 556324-1594 som sitt organisationsnummer.