Kungshamns Plåtservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kungshamns Plåtservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sotenäs. I Kungshamns Plåtservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedberg, Karl Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Mona Ann-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kungshamns Plåtservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kungshamns Plåtservice Aktiebolag på telefon 0523-32695.

Bolaget skall bedriva byggnads- och verkstadsplåtslageri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kungshamns Plåtservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kungshamns Plåtservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kungshamns Plåtservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kungshamns Plåtservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kungshamns Plåtservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kungshamns Plåtservice Aktiebolag har 556289-1746 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.