Hans Andersson Auto Teknik AB

Västra Götalands län

Information

Hans Andersson Auto Teknik AB är en verksamhet som finns i Sotenäs. I Hans Andersson Auto Teknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Hans Olov Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gull-Britt Ros-Marie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lennevi, Mats Olof som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hans Andersson Auto Teknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hans Andersson Auto Teknik AB på telefon 0523-50068.

Bolaget skall driva bensinstation och bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hans Andersson Auto Teknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hans Andersson Auto Teknik AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hans Andersson Auto Teknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hans Andersson Auto Teknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hans Andersson Auto Teknik AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hans Andersson Auto Teknik AB har 556281-7378 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.