Aktiebolaget Zenitab Läromedel

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Zenitab Läromedel. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Zenitab Läromedel tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Zenitab Läromedel är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556270-1911.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0523-37900 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Zenitab Läromedel på följande adress Hasselösundsv. 11, 456 50, Smögen.

Aktiebolaget Zenitab Läromedel är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Zenitab Läromedel så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Malin Maria som är född 1988 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva partihandel med maskiner, verktyg och apparater inom utbildningsområdet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva inköp och försäljning av läromedel och leksaker. Bolaget ska även äga och förvalta fastigheter.