M-Lars Larsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

M-Lars Larsson Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där M-Lars Larsson Aktiebolag finns. I Sotenäs så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. M-Lars Larsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. M-Lars Larsson Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till M-Lars Larsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Flöjelbergsg. 17, 431 37, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0523-32317.

Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är M-Lars Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

M-Lars Larsson Aktiebolag har idag 556258-1859 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för M-Lars Larsson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva marknadsföring jämte import och export av textilprodukter, provisionsaffärer, agentur- och detaljistverksamhet, samt bedriva handel med fordon, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom annan därmed förenlig verksamhet.

I M-Lars Larsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Hans Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelöf Larsson, Eva Jessica som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .