Andersson & Hansson Automation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och Andersson & Hansson Automation Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Andersson & Hansson Automation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Andersson & Hansson Automation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Andersson & Hansson Automation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-12-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Andersson & Hansson Automation Aktiebolag ska trivas.

Andersson & Hansson Automation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sotenäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, tillverkning, konstruktion, installation, drifttagning och service av el- och automations- utrustningar inom bolagets affärsområden industriautomation, marinel och infrastruktur. Förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andersson & Hansson Automation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Andersson & Hansson Automation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Andersson & Hansson Automation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-79500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Andersson, Erik -Henriksson, Sven Allan -Lorentsson, Charles Joacim.

De som är på något sätt har med Andersson & Hansson Automation Aktiebolag är Lorentsson, Charles Joacim som är född 1967 och har titeln Extern VD, Andersson, Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Olle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Henriksson, Anders Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Sven Allan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Körsell, Torsten Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Hans Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Terling, Kristian Viggo Manuel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln RevisorSamuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln RevisorEkblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Andersson & Hansson Automation Aktiebolag har 556214-2074 som sitt organisationsnummer.