Västkustens Flotteservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva service och försäljning av livflottar, gummibåtar och räddningsartiklar och flytande förbränningskatalysato rer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Västkustens Flotteservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är Västkustens Flotteservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 1978-11-06 så skapades Västkustens Flotteservice Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Västkustens Flotteservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Västkustens Flotteservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556198-2751 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sotenäs.

Just nu är Västkustens Flotteservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Västkustens Flotteservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0523-70777 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Västkustens Flotteservice Aktiebolag är Römer, Wolfgang Horst som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Römer, Britt Ingrid som är född 1945 och har titeln Suppleant, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .