Möbelman Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion samt försäljning av möbler, äga och förvalta fastigheter - direkt eller indirekt genom intresse- och dotterbolag, bedriva kapitalförvaltning genom aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Möbelman Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är Möbelman Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 1978-08-15 så skapades Möbelman Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Möbelman Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Möbelman Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556197-6688 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sotenäs.

Just nu är Möbelman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Möbelman Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-932705 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Möbelman Aktiebolag är Rydell, Hans Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydell, Gertrud Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, Karl Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .