Sea & Wind i Hunnebostrand Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Sea & Wind i Hunnebostrand Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Sea & Wind i Hunnebostrand Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Sea & Wind i Hunnebostrand Aktiebolag är momsregistrerat sedan1976-01-01 och har organisationsnummer 556184-6766.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0514-58730 alternativt besöka eller skicka post till Sea & Wind i Hunnebostrand Aktiebolag på följande adress Järnvägsg. 20, 467 40, Grästorp.

Sea & Wind i Hunnebostrand Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sea & Wind i Hunnebostrand Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Höglund, Johan Wilhelm som är född 1963 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att bedriva handel med bilar och båtar, äga och driva energiproduktionsanläggningar, driva konsultverksamhet inom energiområdet, bedriva handel med värdepapper samt bedriva sjötransporter och båtcharter samt därmed sammanhängade verksamheter.