Gösta M. Hansson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Gösta M. Hansson Aktiebolag är ett bolag som finns i Sotenäs. I Gösta M. Hansson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Gösta Martin som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Vahlberg, Karin Märta som är född 1982 och har titeln Suppleant, Hagsgård, Carl Sture Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, JDG Revision AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gösta M. Hansson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gösta M. Hansson Aktiebolag på telefon 0523-31092.

Bolaget skall bedriva tobak- och pappershandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gösta M. Hansson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gösta M. Hansson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gösta M. Hansson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gösta M. Hansson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gösta M. Hansson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gösta M. Hansson Aktiebolag har 556112-1939 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.