Fisketångens Varv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Fisketångens Varv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Fisketångens Varv Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fisketångens Varv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Fisketångens Varv Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1966-11-29. Men sedan 1998-01-01 så har Fisketångens Varv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skottek 107, 523 90, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fisketångens Varv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-32707.

Sotenäs arbetar för att företag som Fisketångens Varv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fisketångens Varv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad och reparationsvarvsrörelse jämte handel med båtar och chartertrafik med utställningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fisketångens Varv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fisketångens Varv Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Tord Evald som är född 1956 och har titeln VD, Andersson, Tord Evald som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Erik Evald som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Klas Jerker som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Leffler, Lennart Johan Björn Gudmar som är född 1940 och har titeln Revisor, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fisketångens Varv Aktiebolag är 556107-0904.