Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva transport- och speditionsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet, dessutom ska bolaget bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även driva handel med värdepapper, samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva båtförvaring samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 1966-06-29 så skapades Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB och verksamheten är har F-skattsedel Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB har haft det sedan 2005-09-29.

Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-29

556104-6896 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sotenäs.

Just nu är Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB så går det att nå dem via telefon på 0523-50606 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hunnebostrands Lastbilstrafik & Logistik AB är Kjellsson, Kjell Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellsson, Kjell Andréas som är född 1987 och har titeln Suppleant, Wall Kjellsson, Kerstin Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .