Bertils Järn i Kungshamn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bertils Järn i Kungshamn Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Bertils Järn i Kungshamn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bertils Järn i Kungshamn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1975-01-01 och har organisationsnummer 556070-5062.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0523-38055 alternativt besöka eller skicka post till Bertils Järn i Kungshamn Aktiebolag på följande adress Hamng. 7, 456 31, Kungshamn.

Bertils Järn i Kungshamn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bertils Järn i Kungshamn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Persson, Lars Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Persson, Östen Roland som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med färger järn- och trävaror och därmed förenlig verksamhet.