Kerstins KontorsKonsult

Västra Götalands län

Information

I Sotenäs finns det ett Enskild firma som heter Kerstins KontorsKonsult. Det finns flera verksamheter som liknar Kerstins KontorsKonsult i Västra Götalands län. Sotenäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kerstins KontorsKonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-02-15 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2000-01-14 så har Kerstins KontorsKonsult varit registrerat och sedan 2000-02-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kerstins KontorsKonsult och det finns fler verksamheter som är det i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Kerstins KontorsKonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kerstins KontorsKonsult så kan ni göra det på 0523-36991.

Konsulttjänster i form av kontorstjänster såsom redovisning, faktuering, moms, arbetsgivareavgift, löner och övrigt inom kontorsadministration.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Brügge, Anna Kerstin Margareta som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kerstins KontorsKonsult har 500129-XXXX som sitt organisationsnummer.