Bert Gustavsson Intertrans

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sotenäs och Bert Gustavsson Intertrans är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bert Gustavsson Intertrans är ett av dem. Statusen för Bert Gustavsson Intertrans är att Bolaget är aktivt.

Bert Gustavsson Intertrans är ett Enskild firma och skapades 1999-02-23. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bert Gustavsson Intertrans ska trivas.

Bert Gustavsson Intertrans är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sotenäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkerirörelse med utlandstransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bert Gustavsson Intertrans är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Bert Gustavsson Intertrans och det finns flera verksamheter som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Bert Gustavsson Intertrans så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-55053.

.

De som är på något sätt har med Bert Gustavsson Intertrans är Gustafsson, Bert Lennart som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bert Gustavsson Intertrans har 450528-XXXX som sitt organisationsnummer.