Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer

Västra Götalands län

Information

I Sotenäs finns det ett Enskild firma som heter Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer. Det finns flera bolag som liknar Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer i Västra Götalands län. Sotenäs är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-07-20 så har Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer och det finns fler bolag som är det i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer så kan ni göra det på 031-7246100.

Psykoterapeutisk verksamhet, handledningsuppdrag och konsultationer.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Stjernfeldt, Anita Elisabet som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Anita Stjernfeldt Psykoterapi, Handledning, Konsultationer har 411127-XXXX som sitt organisationsnummer.