Bröderna Lundin Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969725-7781 är organisationsnummer för verksamheten Bröderna Lundin Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Lundin Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sotenäs som är den kommunen som Bröderna Lundin Handelsbolag finns i.

Bröderna Lundin Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-03-21 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Lundin Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bröderna Lundin Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sotenäs som också är .

Firmatecknare för Bröderna Lundin Handelsbolag är följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Lundin Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0706-555009 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva turistservice företrädesvis båtturer och evenemang och arbeta som snickare och hantlangare, restaurang och casino och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Lundin Handelsbolag och det är Lundin, Göran Frank Alexander som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Lundin, Sven Joakim Michael som är född 1978 och har titeln Bolagsman,