Casa Di Donne Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Casa Di Donne Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Casa Di Donne Handelsbolag finns. I Sotenäs så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Casa Di Donne Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Casa Di Donne Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Casa Di Donne Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till UTLÄNDSK ADRESS, 0 , Utlandet men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0523-30680.

Sotenäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Casa Di Donne Handelsbolag har idag 969718-2823 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Casa Di Donne Handelsbolag

Bolaget bedriver klädbutik med försäljning av kläder, skor och smycken.

I Casa Di Donne Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bårdsnes, Bente som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Bårdsnes, Svein Olav som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .