Kajsa Krabbat Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969708-1983 är organisationsnummer för verksamheten Kajsa Krabbat Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kajsa Krabbat Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sotenäs som är den kommunen som Kajsa Krabbat Handelsbolag finns i.

Kajsa Krabbat Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-02-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kajsa Krabbat Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Kajsa Krabbat Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sotenäs som också är .

Firmatecknare för Kajsa Krabbat Handelsbolag är följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig

Vill ni komma i kontakt med Kajsa Krabbat Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0523-35909 eller genom brev på följande adress:
Sandbogeng. 21, 456 31, Kungshamn

Vandrarhem, butik med modekläder och konst samt kiosk.

Det finns olika personer som har en koppling med Kajsa Krabbat Handelsbolag och det är Åkesson, Kajsa Elisabeth som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Leif Robert som är född 1965 och har titeln Bolagsman,