Skölds Racing Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Skölds Racing Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Skölds Racing Handelsbolag finns. I Sotenäs så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Skölds Racing Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Skölds Racing Handelsbolag har haft sedan 2000-11-21. Skölds Racing Handelsbolag har funnits sedan och 2000-11-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skölds Racing Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klöverg. 7, 456 34, Kungshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0523-30038.

Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Skölds Racing Handelsbolag har idag 969670-4122 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Sköld, Lars ensam. är den som för stunden ansvarar för Skölds Racing Handelsbolag

Bilracing, reklam i samband med tävlingsverksamhet, försäljning av biltillbehör.

I Skölds Racing Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sköld, Ewa Marie som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Sköld, Lars Krister som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .