Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sotenäs och Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1998-08-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag ska trivas.

I Sotenäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-57000.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag är Daticit AB som är född och har titeln Komplementär, Andersson, Mats Mikael som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare, .

Bottnafjordens Fastighets Kommanditbolag har 969652-4488 som sitt organisationsnummer.