Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Sotenäs finns det ett Handelsbolag som heter Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag i Västra Götalands län. Sotenäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1997-12-12 så har Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tossene, 456 93, Hunnebostrand. Vi ni istället prata med Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag så kan ni göra det på 0523-52116.

Fatighetsförvaltning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svensson, Jan Kristian som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Svensson, Olof Staffan som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Gravvårdstjänst Fastigheter Br. Svensson Handelsbolag har 969645-9073 som sitt organisationsnummer.