HeKa Smögen Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969639-4791 är organisationsnummer för bolaget HeKa Smögen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HeKa Smögen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sotenäs som är den kommunen som HeKa Smögen Handelsbolag finns i.

HeKa Smögen Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-06-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HeKa Smögen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

HeKa Smögen Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sotenäs som också är .

Firmatecknare för HeKa Smögen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med HeKa Smögen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0524-42014 eller genom brev på följande adress:
Stenmansg. 4, 456 51, Smögen

Inköp och försäljning av ved och virke. Försäljning av kaminer, spisinsatser och vedspisar. Uthyrning av maskiner för tillverkning av ved. Skogsentreprenader.

Det finns olika personer som har en koppling med HeKa Smögen Handelsbolag och det är Hellgren, Karin Agnetha som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln Bolagsman,