KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sotenäs och KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER är ett av dem. Statusen för KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER är att Bolaget är aktivt.

KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER är ett Kommanditbolag och skapades 1993-01-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där företaget finns i jobbar för att företag som KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER ska trivas.

KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sotenäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnation och förvaltning av fastigheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER och det finns flera företag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER är Klippsjön Förvaltning Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Lekting, Karl Bertil som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, .

KOMMANDITBOLAGET SKEE-FASTIGHETER har 916843-8647 som sitt organisationsnummer.