SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

916842-1106 är organisationsnummer för verksamheten SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sotenäs som är den kommunen som SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG finns i.

SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1989-10-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Sotenäs som också är .

Firmatecknare för SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 0523-51986 eller genom brev på följande adress:
Almv. 4, 456 47, Bovallstrand

Redovisnings- och bokföringsuppdrag, tillverkning och montering av elektronikdetaljer samt konsulta- tion inom ovan nämda områden

Det finns olika personer som har en koppling med SVARTSKÄR KONSULT HANDELSBOLAG och det är Mattsson, Berth Ove som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Mattsson, Lena Catharina som är född 1966 och har titeln Bolagsman,