Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag finns. I Sotenäs så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nilseskärsg. 7, 456 43, Kungshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0523-71284.

Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag har idag 916564-4932 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag

Import och försäljning av motor- och segelbåtar samt därmed förenlig uthyrning, förmedlinging och mäkleriverksamhet av begagnade båtar.

I Båtmäklaren på Malmön Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stübner, Lars Hugo som är född 1943 och har titeln Komplementär, Stübner, Ing-Britt Viola som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .