Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag är ett bolag som finns i Sotenäs. I Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Helena Maria som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Samuelsson, Jan Christian som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag på telefon 0523-37381.

Försäljning, vinterförvaring och reparationer av båtar, motorer samt båttillbehör. gästhamnsvakt samt fastighetsskötare.

Idag är Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Christian Samuelsson.

Sandbogens Marina i Kungshamn Handelsbolag har 916561-3895 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.