Kommanditbolaget Lars Skölds Båt

Västra Götalands län

Information

916556-3025 är organisationsnummer för företaget Kommanditbolaget Lars Skölds Båt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget Lars Skölds Båt är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sotenäs som är den kommunen som Kommanditbolaget Lars Skölds Båt finns i.

Kommanditbolaget Lars Skölds Båt har varit registrerat sedan 2001-12-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget Lars Skölds Båt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Kommanditbolaget Lars Skölds Båt är och det finns flera bolag i Sotenäs som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget Lars Skölds Båt är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget Lars Skölds Båt så kan ni göra det på telefon genom 0523-30038 eller genom brev på följande adress:
Hogenäs Industriområde, 456 91, Kungshamn

Uthyrning av verkstadslokaler

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget Lars Skölds Båt och det är Sköld, Lars Krister som är född 1957 och har titeln Komplementär, Sköld, Ewa Marie som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare,