Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1978-11-14. Men sedan 1979-01-01 så har Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tallv. 7, 456 47, Bovallstrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-51600.

Sotenäs arbetar för att verksamheter som Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Elinstallationer

Firmatecknare för Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Bengt Dan Ivar Eriksson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag och det är följande personer, ERIKSSON, BENGT DAN IVAR som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Agneta Lillemor som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bengts Elservice i Hunnebostrand Handelsbolag är 916446-6782.