Scandinatur EcoTravel

Västra Götalands län

Information

Scandinatur EcoTravel är ett av många företag som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Scandinatur EcoTravel finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Scandinatur EcoTravel är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-09-03.

Scandinatur EcoTravel som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2008-06-18. Men sedan 2008-11-20 så har Scandinatur EcoTravel varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Scandinatur EcoTravel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-5548637.

Sotenäs arbetar för att företag som Scandinatur EcoTravel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Scandinatur EcoTravel. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Tyngdpunkten för verksamheten ska ligga på organisation, marknadsföring och försäljning av resor till Skandinavien. Hela affärsidén baserar på ett samarbete med ett eller flera befintliga företag, och därför kan vissa delar av min verksamhet bli eller räknas som konsultverksamhet åt min(a) framtida samarbetspartner. Ett annat alternativ är att jag utför samma (konsult)-tjänst till min framtida samarbetspartner som anställd av densamma istället, då faller konsultverksamheten helt eller delvis bort. Turismverksamheten kvarstår dock även i det fallet att konsulttjänsten utförs som anställd som huvudsaklig näringsverksamhet för mitt företag. Även marknadsföring och försäljning av mina samarbetspartners tjänster kan förekomma. Konsultverksamheten avser nämda områden.

Firmatecknare för Scandinatur EcoTravel är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Scandinatur EcoTravel och det är följande personer, Niklaus, Eli Sebastian som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Scandinatur EcoTravel är 840104-XXXX.