Bostadsrättsföreningen Hasselön

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Hasselön vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Sotenäs så är Bostadsrättsföreningen Hasselön ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 1988-01-05 så skapades Bostadsrättsföreningen Hasselön och bolaget är har ej F-skattsedel.

716444-5038 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sotenäs.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Hasselön och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hasselön så går det att nå dem via telefon på 0523-37896 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Hasselön är Olsson, Håkan Axel Magnus som är född 1951 och har titeln Likvidator, .