Bostadsrättsföreningen Fiskebrödernas Brygga

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Fiskebrödernas Brygga vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Sotenäs så är Bostadsrättsföreningen Fiskebrödernas Brygga ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 1983-08-16 så skapades Bostadsrättsföreningen Fiskebrödernas Brygga och företaget är har ej F-skattsedel.

716408-7939 är organisationsnummret för företaget som finns i Sotenäs.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Fiskebrödernas Brygga och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fiskebrödernas Brygga så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Fiskebrödernas Brygga är Holmdahl, Johanna Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Gösta Conny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Jan Lars Gunnar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Fredrik Kristian som är född 1965 och har titeln Suppleant, Svensson, Erik Roland som är född 1944 och har titeln Suppleant, .