JANE'S HEM KLIPP

Västra Götalands län

Information

711101-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JANE'S HEM KLIPP. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JANE'S HEM KLIPP är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sotenäs som är den kommunen som JANE'S HEM KLIPP finns i.

JANE'S HEM KLIPP har varit registrerat sedan 1993-11-18 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JANE'S HEM KLIPP så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JANE'S HEM KLIPP är och det finns flera verksamheter i Sotenäs som också är .

Firmatecknare för JANE'S HEM KLIPP är följande:

Vill ni komma i kontakt med JANE'S HEM KLIPP så kan ni göra det på telefon genom 0523-70442 eller genom brev på följande adress:

Frisörservice och tillhörande försäljning

Det finns olika personer som har en koppling med JANE'S HEM KLIPP och det är KARLSSON, JEAN ANNELI som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,