Sandöns Däckservice

Västra Götalands län

Information

Sandöns Däckservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Sandöns Däckservice finns. I Sotenäs så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sandöns Däckservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sandöns Däckservice har haft sedan 2005-04-14. Sandöns Däckservice har funnits sedan och 2004-12-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sandöns Däckservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4936600.

Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Sandöns Däckservice har idag 690509-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sandöns Däckservice

Försäljning, montering och balansering av bildäck samt försäljning av fälgar.

I Sandöns Däckservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Henriksson, Rune Michael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .