SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN

Västra Götalands län

Information

I Sotenäs finns det ett Enskild firma som heter SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN. Det finns flera företag som liknar SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN i Västra Götalands län. Sotenäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-07-30 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-06-25 så har SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN och det finns fler företag som är det i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN så kan ni göra det på 0523-31731.

Målning av hus och inredning samt tapetsering och golvläggning. Småsnickeri och diverse renoveringar. Fastighetsskötsel. Mekaniska reparationer.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lundin, Kent Lennart som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, BERNDTSSON, ULRIKA MARIA som är född 1966 och har titeln Prokurist, .

.

SMÖGENMÅLAR'N KENT LUNDIN har 641129-XXXX som sitt organisationsnummer.