Hunnebo Måleri

Västra Götalands län

Information

630923-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hunnebo Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hunnebo Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sotenäs som är den kommunen som Hunnebo Måleri finns i.

Hunnebo Måleri har varit registrerat sedan 2000-04-07 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hunnebo Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-02.

Hunnebo Måleri är och det finns flera bolag i Sotenäs som också är .

Firmatecknare för Hunnebo Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hunnebo Måleri så kan ni göra det på telefon genom 0523-58545 eller genom brev på följande adress:

Måleriarbeten samt försäljning av färg och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hunnebo Måleri och det är Danielsson, Mats Joakim som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,