MK Taxametermontering

Västra Götalands län

Information

MK Taxametermontering hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där MK Taxametermontering finns. I Sotenäs så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. MK Taxametermontering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket MK Taxametermontering har haft sedan 1994-01-01. MK Taxametermontering har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MK Taxametermontering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0523-33152.

Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

MK Taxametermontering har idag 620316-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MK Taxametermontering

Montering av taxametrar, telefoner, komradio och takskyltar i taxibilar.

I MK Taxametermontering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Mats Johnny som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .