Knutsdalens Entreprenad & Service

Västra Götalands län

Information

Knutsdalens Entreprenad & Service hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Knutsdalens Entreprenad & Service finns. I Sotenäs så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Knutsdalens Entreprenad & Service tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Knutsdalens Entreprenad & Service har haft sedan 2006-08-01. Knutsdalens Entreprenad & Service har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Knutsdalens Entreprenad & Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0523-33365.

Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Knutsdalens Entreprenad & Service har idag 610227-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Knutsdalens Entreprenad & Service

Gräv och entreprenad. Underhåll av fastigheter, dräneringar, avlopp, vvs. Reparation av maskiner såsom traktorer och bilar.

I Knutsdalens Entreprenad & Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Eilert Bjarne Johannes som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .