Krilon

Västra Götalands län

Information

Krilon hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Krilon finns. I Sotenäs så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Krilon tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Krilon har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Krilon så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Krilon har idag 600823-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Krilon

Uppdragsförsäljning av utbildningar och konferenser samt utbildningsmaterial. Försäljning av skönlitteratur och faktaböcker samt multimediamaterial. Uppdragsutbildningar och konsultverksamhet inom vård, omsorg och biståndsverksamhet. Tjänsteuppdrag inom omsorgsverksamhet och psykiatri.

I Krilon så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stobenius, Amie Gerdie Annmarie som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .